søndag den 22. januar 2012

Så glemte man lige mælken...

Ha! Jeg opdagede lige for lidt siden, at jeg havde glemt en næsten fuld liter mælk på køkkenbordet. Gad vide hvor længe der har stået der? Da jeg lavede kaffe for et par timer siden, tænkte jeg da også Gud! Har vi allerede drukket den... Nå, ja ja... og åbnede en nyJeg ænsede slet ikke den der stod på køkkenbordet. Måske har jeg taget den ud ved samme lejlighed - måske ikke - og så bare glemt det og ikke registreret at den stod foran brillerne på mig. Sommetider kan jeg end ikke huske hvad jeg lavede for to sekunder siden.
Hvorom alting er blev den altså smidt ud. Måske er jeg lidt sart, men jeg ved jo ikke hvor længe den har stået der. Den var ihvertfald ikke kold længere...

Jeg vil smutte tilbage under dynen. Jeg er just gået i gang med at læse Lone Hørslevs roman Sorg og Camping. Min eks-mand synes iøvrigt lidt jeg ligner Lone Hørslev. Det synes jeg nu ikke selv, udover sådan rent stilmæssigt måske. Men det kan jeg da kun tage som et kompliment, da jeg synes hun er en meget smuk kvinde.

Anyway, i kan jo selv bedømme...

Lone
Mig2 kommentarer:

 1. årh du skriver vildt godt!
  måske du gad at se min blog: www.aussiefreak.blogspot.com

  så kunne vi evt. følges?

  hilsen vanessa.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vanessa

   Tusind tak for de pæne ord!
   Det kunne være det er dig jeg skal alliere mig med, når jeg engang skal male (jf. evt. mit seneste blogindlæg: http://adhd-land.blogspot.com/2012/04/selvgjort-er-velgjort.html). ;o)
   Det vare dog lidt endnu. Vil ihvertfald vente til sommer, så jeg kan have døre og vinduer åbne.

   Kh
   Jette

   Slet